Wat is MealToday?

Heerlijke maaltijden gemaakt van producten waarvan de aflopende houdbaarheidsdatum uiterlijk de dag na aankoop en na
de maaltijd bereiding verloopt. Vegetarisch keuze is mogelijk, glutenvrij, zuivelvrij en suikervrij is mogelijk  Keuzemogelijkheid voor grote, middelgrote of kleine porties, 0%, 25%,  50%, 75%, 100% MealToday ingrediënten en gekoelde maaltijden. Tevens catering.

20140706-foto-westfrieslandopzondag

MealToday foto Westfriesland op Zondag 20140706

Supermarkten, groentenwinkels en andere detailhandel moeten volgens de regelgeving namelijk het niet verkochte voedsel op de dag van de bepaalde houdbaarheidsdatum weggooien. Vaak zijn de producten nog dagen goed. Locatie is Hoorn, Noord-Holland.
Van deze producten worden heerlijke maaltijden bereid door een echte kok voor een prijs van € 5,- – €7,95 per maaltijd per persoon, inclusief toetje. Bezorgen is mogelijk in de wijk Kersenboogerd voor € 1,50 en andere wijken tot  max. € 4,50. Er wordt elke dag gekookt. Uiteraard kook ik ook graag voor groepen of bij u thuis. Voor een groep van 8 personen bij zelf afhalen met uw eigen opbergdozen en schalen is de prijs € 12,50 per persoon, inclusief voorgerecht, toetje en koekje/cake/taart bij de koffie. Overleg over de soort ingrediënten is uiteraard mogelijk wat betreft uw keuze voor grote, middelgrote of kleine porties, 0%, 25%,  50%, 75%, 100% MealToday ingrediënten en gekoelde maaltijden.

De maaltijden kunnen goedkoop zijn vanwege de goede samenwerking met een van de supermarkten en een groenteman. Deze maaltijden zijn heel lekker en aantrekkelijk. Een dag van te voren kunt u al bestellen. Tot uiterlijk 16.30 uur op de dag zelf kunt u aangeven of u een maaltijd wilt komen halen, want de maaltijden zijn alleen op bestelling beschikbaar. Van 18.00 – 18.45 uur en in overleg kunt u de maaltijden af komen halen in uw eigen vershouddozen of bewaardozen bij mij thuis. Bezorgen is ook mogelijk vanaf  € 1,50 tot max € 4,50.

 

logo_slider1

© Francine van Deursen. Ontwerp woord/-beeldmerk MealToday®  i.s.m. Marc Andrews van ontwerpbureau Andrews Degen en Hans Prummel van “De Naamafdeling”.  Allen waren vrijwilliger via Stichting Laluz, Amsterdam.