Gastenboek

Beste gast,

hebt u complimenten, opmerkingen, reacties, en vragen?
Uw ideeën en bijdragen lees ik graag. Samen kunnen we een betere wereld creëren!

 

17 reacties

 1. Ik heb een aantal weken, in verband met een mijn revalidatie, maaltijden van Francine afgenomen. Het waren prima maaltijden en ik was vooral ook blij dat ze het eten wilde brengen.
  Francine ik wens je voor de toekomst veel van die goede verrassingsmaaltijden.

   
 2. Good blog! I really love how it is easy on my eyes and the data are well written. I am wondering how I could be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your feed which must do the trick! Have a nice day! ekfdckbfbeef

   
 3. Spruitjes….vroeger moest ik bij Sinterklaas komen om uit te leggen waarom ik maar 3 spruitjes wilde eten. Nu werd ik door Francine verrast met spruiten. Ik heb ze bijna allemaal opgegeten, ik kreeg wel hulp van mijn kleinzoon. Maar we hebben er van gesmuld.
  gastenboek mealtoday

   
 4. Vorige week vrijdag heeft mijn man voor het eerst eten besteld. Hij vond het lekker en kreeg meer als genoeg! Zeker voor herhaling vatbaar aangezien ik in de zorg werk en hij meestal geen zin en tijd neemt om te koken 😉

   
 5. Vrijdag voor het eerst een maaltijd gehaald. Even zoeken, maar het was het zoeken meer dan waard.
  Ik heb ervan genoten, vers, vitaminerijk en super makkelijk. Ook het feit dat je van te voren niet wat je gaat eten, vond ik erg spannend!
  Nu zou je eigenlijk nog een adresje moeten hebben om de afwas te droppen Rollend van het lachen Dat is het enig dat nog ontbrak!

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *